Onze vrijwilligers

Alle medewerkers van de Vriendenkring Kleine Bloemenstoet zijn vrijwillgers. Samen organiseren ze de Bloemenstoet. En dat doen ze met veel inzet en plezier.

Vrijwilliger zijn bij de Kleine Bloemenstoet is zeer gevarieerd. Sommigen begeleiden de wagentjes op hun omloop, zorgen ervoor dat alles blijft draaien terwijl anderen de programma's verkopen of de microfoon bedienen. Er zijn er die achter de schermen werken en de muziekgroepen begeleiden of de administratie doen. Maar er zijn er ook die meer in de kijker staan en de service aan de togen en in het hamburgerkraam verzorgen.

Iedereen kan lid worden van onze Vriendenkring. Het enige dat we verwachten is dat je inzet toont en meehelpt bij onze fantastische activiteiten. Iedereen die meewerkt tijdens het weekend van de bloemenstoet is automatisch lid voor het hele jaar. En lid zijn heeft ook voordelen, want we organiseren natuurlijk ook nog andere activiteiten die enkel voor onze leden toegankelijk zijn zoals wandeltochten, een avondje minigolf of een daguitstap.

Zit je met vragen omtrent onze vrijwilligers of twijfel je nog om zelf vrijwilliger te worden, neem dan contact op met een van onze bestuursleden en zij beantwoorden met plezier al je vragen. Zie je het al helemaal zitten, meld je dan hieronder aan als nieuwe vrijwilliger.

Vrijwilliger worden

Iedereen is welkom in onze vriendenkring. We hebben eigenlijk maar twee eisen:

  • Je moet meerderjarig zijn
  • Je moet ten minste tijdens het weekend van de bloemenstoet komen helpen.
Vul je volledige naam in:
Hoe oud ben je?
jaar
We willen graag weten wat er in onze leden omgaat. Licht daarom kort toe waarom je graag lid zou worden.
Voor een correcte ledenwerking slaan de gegevens van onze leden op in ons ledenbestand. We gebruiken de gegevens enkel intern en geven ze niet door aan derden. Om lid te kunnen worden is het noodzakelijk dat je ons de toestemming geeft om deze gegevens op te slaan. Volgens de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) dienen we je toestemming voor het opslaan van je gegevens expliciet te vragen.