Inschrijven Bloemenstoet

Inschrijven Bloemenstoet

Wens je als wagenbouwer deel te nemen aan de Kleine Bloemenstoet te Wommelgem, dan kan je inschrijven via onderstaande strook.

Inschrijven en deelnemen is volledig gratis. De bloemen worden gratis ter beschikking gesteld.

Als je bij het inschrijven nog niet alle gegevens kent, stelt dat geen probleem. Vul zeker de velden met een * in. Wij sturen dan wel een brief/mail met de vraag de ontbrekende zaken nog aan te vullen en ons te bezorgen.

De categorie van je wagen wordt bepaald door de oppervlakte ( de lengte x de breedte (in meter)). Als de opbouw van je wagen uitsteekt buiten je chassis, neem je de breedste en langste maat van je wagen om het oppervlak te berekenen.

Als je niet zeker bent over de afmetingen die je moet opgeven, geef dan even een seintje en we komen zelf even meten.

Volgend schema geeft de categorie verdeling:

  • Categorie C: van 0,50 tot 1,5 m2
  • Categorie B: van 1,51 tot 3,0 m2
  • Categorie A: van 3,01 tot 8,0 m2

Er is een infovergadering voorzien op dinsdag 30 augustus (zie agenda). Met vragen kan je ook altijd bij onze bestuursleden terecht.


  • Ik doe mee als wagenbouwer aan de 60ste kleine bloemenstoet op 18 september 2022.
  • Van de inrichters krijg ik nog een inlichtingenblad waarop ik verdere gegevens kan doorgeven.
  • Als ik inschrijf voor 15 augustus, verhoogt mijn prijzenpot met 10 euro.
Afmetingen van de wagen
cm
cm
cm

Jouw gegevens worden door ons opgeslagen en bijgehouden. We gebruiken ze enkel voor de organisatie van de stoet. Tot drie jaar na je laatste inschrijving krijg je ook een nieuwe inschrijvingsstrook per mail toegestuurd. Dit is geheel vrijblijvend natuurlijk. Je gegevens worden verder gearchiveerd. Gegevens worden niet doorgegeven aan derden. Je kan altijd je gegevens navragen en laten aanpassen. Volgens de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming) dienen we je toestemming voor het opslaan van je gegevens te vragen. Om in te schrijven voor de Kleine Bloemenstoet moet je ons de toestemming geven om je gegevens te verwerken door het bovenstaande vinkje aan te kruisen.