Foto's

Hier vind u links naar onze foto's. Selecteer de stoet die u wilt bekijken en bekijk de foto's.

Foto's 59ste Bloemenstoet (2021)

Na een jaar niet doorgegaan te zijn wegens corona, starte de stoet terug op. 14 wagentjes deden mee. Het prachtige weer, de randanimatie maakten het geheel af.

Foto's 58ste Bloemenstoet (2019)

Met 18 prachtige wagentjes was de discussie in het jury lokaal zo hevig dat de prijsuitreiking te laat van start ging. Maar dankzij het mooie weer vond niemand dit echt erg. Dit jaar vuurspuwende draken, lego mannetjes, zwevende gesten, angry birds en een heus vikingschip. Ontdek ze snel op op onze foto's.

Foto's 57ste Bloemenstoet (2018)

Dit jaar waren we met 19 deelnemende bloemenwagentjes. Allemaal pareltjes om te zien. De weergoden waren ons goed gezind, de zon scheen en het was vrij warm. In zonlicht komen de bloemen nog meer tot hun recht en zijn de wagentjes nog mooier om te zien. De jury zweette, en niet alleen van de zon, om de bloemenwagentjes een score te geven. Eender wie er won, wij tonen jullie alle foto's zodat jullie kunnen genieten van de prachtige bloemenwagentjes

Foto's 56ste Bloemenstoet (2017)

Ook dit jaar trokken 18 bloedmooie bloemenwagentjes onder een stralend blauwe hemel door de straten van Wommelgem. De Jury heeft weer gezweet en niet enkel van de warmte, maar vooral door de ontzettend hoge kwaliteit van wagentjes. Een spiderman die bijna van het wagentje leek te springen, een trein met prachtig uitgewerkt gezicht, een zwaartekracht trotserende Mowgli, en veel meer trok door te straten. Het echte werkt hebt u misschien gemist, maar hier verzamelen we de foto's die alvast online staan:

Hebt u zelf nog foto's, of weet u er nog online staan, laat het ons gerust weten.

Foto's 55ste Bloemenstoet (2016)

Met de zon in de rug komen er 16 wondermooie wagentjes doorheen de straten van Wommelgem gereden. Het is een waar feest geworden, met veel volk en blije kinderen. Er kwamen astronauten langs, sneeuwitje met entourage, de hele cast van Suske en Wiske en zelfs enkele Skylanders. En de jury was ook weer van de partij en die heeft weer gepufd, zowel in de warme jurywagen als bij het wikken en wegen tussen de verschillende wagentjes. 

​Weet u nog meer foto's staan, of hebt u zelf een album online staan, geef ons dan zeker een seintje.

Foto's 54ste Bloemenstoet (2015)

24 mooie wagentjes sierden de Smisstraat terwijl de zon onverwacht toch van de partij was. Het was een groot feest en mensen van Wommelgem en omstreken waren aanwezig om de wagens te aanschouwen. Volgens de jury was het (weeral) een heel moeilijke keuze.

Weet u nog meer foto's staan, of hebt u er zelf getrokke, laat het ons dan gerust weten.

Foto's 53ste Bloemenstoet (2014)

Ook dit jaar zette de zon de bloemenwagens van onze 53ste stoet in de schijnwerpers. Met onze nieuwe locatie op het rondpunt van de Dasstraat, Hoevestraat en Handboogstraat, was het even wennen, maar 22 wagentjes stonden snel klaar om te schitteren doorheen de straten van Wommelgem. Hieronder enkele foto's:

Foto's 52ste Bloemenstoet (2013)

Hoewel de wolken de hele dag kwamen dreigen, brak de zon op het juiste moment door om onze mooie 52ste stoet in het juiste daglicht te stellen. 20 wagentjes reden er mee. Hieronder een aantal links met foto's. Hebt u zelf nog meer foto's, stuur ons dan zeker een link door.

Foto's 51ste Bloemenstoet (2012)

Foto's 50ste Bloemenstoet (2011)

Foto's 49ste Bloemenstoet (2010)

Een selectie van onze eigen foto's op onze Google+ pagina : https://plus.google.com/photos/112498197236343745799/albums/5814708030330420705

Foto's 48ste Bloemenstoet (2009)