Mee helpen

Wie zijn wij?

De organisatie van de Kleine Bloemenstoet wordt volledig gedragen door vrijwilligers. En dat doen ze met veel inzet en plezier. Op dit moment hebben we een 50-tal leden van alle leeftijden.

Vrijwilliger zijn bij de Kleine Bloemenstoet is zeer gevarieerd. Sommigen begeleiden de wagentjes op de omloop, zorgen ervoor dat alles blijft draaien terwijl anderen de programma’s verkopen of de microfoon bedienen. Er zijn er die achter de schermen werken en de muziekgroepen begeleiden of de administratie doen. Maar er zijn er ook die meer in de kijker staan en de service aan de togen en in het hamburgerkraam verzorgen.

Iedereen vanaf 16 jaar kan lid worden van onze Vriendenkring. Het enige dat we verwachten is dat je inzet toont en meehelpt bij onze fantastische activiteiten. Iedereen die meewerkt tijdens het weekend van de bloemenstoet is automatisch lid voor het hele jaar. En lid zijn heeft ook voordelen, want we organiseren natuurlijk ook nog andere activiteiten die enkel voor onze leden toegankelijk zijn.

Zit je met vragen omtrent onze vrijwilligers of twijfel je nog om zelf vrijwilliger te worden, neem dan contact op met een van onze bestuursleden en zij beantwoorden met plezier al je vragen. Zie je het al helemaal zitten, meld je dan hieronder aan als nieuwe vrijwilliger.


Ledenactiviteiten

Doorheen het jaar organiseren we voor onze leden tal van activiteiten. Dat kan van alles zijn. We zijn regelmatig al gaan fietsen, wandelen, boogschieten, wijnproeven, …

Vaste waarden zijn onze zomeruitstap, waar we een ganse dag ergens naartoe gaan, en het ledenweekend in november. En dat kan alle wegen uit. We zijn al aan de kust en in de Ardennen geweest. Wandelen, rondleidingen, kanovaren, rail-biken, minigolven, alles is al aan bod gekomen.


Lid worden

Interesse gekregen om het bloemenstoetfeest mee te organiseren? Vul dan snel onderstaand formulier in. We nemen contact met je op om de details te bespreken.

Lid worden is geheel gratis. Het enige dat we verwachten is dat je in september mee de handen uit de mouwen steekt. Verder moet je minstens 16 jaar oud zijn om lid te kunnen worden van een vzw.


Agenda

DatumWanneerWat is er te doenLocatie
1 augustus 202420u30BestuursvergaderingKlauwaert
4 augustus 202413u30midzomeruitstap: fietstocht met BBQFort 2 : loods
28 augustus 202419u00Infovergadering wagenbouwersFamilia
28 augustus 202420u00WerkvergaderingFamilia
5 september 202420u30BestuursvergaderingKlauwaert
7 september 2024Kunst op het pleinKerkplaats
15 september 202414u3062ste Kleine Bloemenstoet
28 september 202420u00Debriefing stoet voor de ledenFamilia
6 oktober 2024ganse dagParai Daiza uitstapBrieleke
3 oktober 202420u30BestuursvergaderingKlauwaert
7 november 202420u30BestuursvergaderingKlauwaert
5 december 202420u30BestuursvergaderingKlauwaert

Uitleg kleuren:

Enkel voor leden
Voor iedereen
Voor deelnemers